Hvem er Frisør KastbergVesthy?

Her kan du læse om Frisør Kastberg|Vesthy og visionen bag.

Om Kastberg|Vesthy
Frisør Kastberg|Vesthy er en moderne og professionel frisørsalon i hjertet af Aarhus, beliggende på Skt. Pauls Kirkeplads 4. Kastberg|Vesthy blev oprettet tilbage i september 2010 af Camilla Kastberg og Iben Vesthy. Vores vision var at lave en hyggelig, professionel og miljøvenlig salon som via god service ville vokse til det vi er i dag. Frisør Kastberg|Vesthy forhandler og behandler med miljøvenlige produkter, og vi forsøger hele tiden at være miljøbevidste i vores tilgang til vores profession.
Camilla Kastberg
Camilla Kastberg er udlært frisør fra vestjylland tilbage i 2000. Herefter flyttede hun til Aarhus hvor hun hurtigt fik arbejde hos Frisør Kloch i Århus C, hvor hun arbejde i mere end 10 år. Efter 1 års barsel opstod en pludselig mulighed for at blive selvstændig. Det har hun ikke fortrudt, og hun har ikke set sig tilbage lige siden.
Iben Vesthy
Iben Vesthy er oprindeligt fra Esbjerg, og har også boet og arbejdet i Aarhus i mere end 10 år. Iben Vesthy har tidligere drevet forretning i samme lokaler og før det i Scandinavian Congress Center i Aarhus.
Vores vision
Vores vision med Frisør Kastberg|Vesthy er at opbygge en solid og dygtig frisørsalon med fokus på kunden og dennes behov. Vi ønsker at give den bedste behandling til vores kunder, igennem effektiv og kyndig vejledning og behandling i rolige omgivelser. Vi ønsker en frisørsalon med fokus på de miljøvenlige produkter og behandlinger.