Vores referencer

Yelp.dk

Vi har efterhånden fået anmeldelser mange steder på nettet. Vi har her samlet et lille udbud, og i er altid velkommen til at dele jeres oplevelser efter et besøg hos Kastberg|Vesthy.

Århus Onsdag

Århus Onsdag lavede i 2011 en artikel om Frisør Kastberg|Vesthy i forbindelse med åbningen af vores frisørsalon. Det kom der en fin artikel ud af.

Bedoemmelse.dk

Vi er enormt stolte over, at være blandt de bedst bedømte frisørsaloner i Århus. Som altid arbejder vi målrettet mod at få flere tilfredse kunder, og din anmeldelse er meget velkommen.

Trustpilot.dk

Vi sætter stor pris på alle vores anmeldelser, så hvis du har 5 min, må du meget gerne dele dine oplevelser med os og alle andre.

Foursquare.dk

Vi har et par bedømmelser på foursquare.com, og du er mere end velkommen til at logge ind på foursquare.com, næste gang du bliver klippet.

Er 100% tilfreds HVER GANG. Frisør Kastberg|Vesthy har aldrig skuffet mig. Jeg er blevet klippet derinde siden de åbnede i 2010, og har ikke fortrudt det en eneste gang. De forstår at lytte og hjælpe til, og servicen er helt i top. Kan klart anbefales til andre!
Pia Larsen, Trustpilot.dk
Har blandt andet på denne side tjekket bedømmelser af frisører i Århus ud, og på den baggrund valgt Kastberg Vesthy. Er meget øm over mit hår og forventer virkelig noget af min frisør. Og fantastisk at finde en ny frisør der kan sit kram og forstår ens ønsker og hvad der passer til èn. Så glad efter at have fundet en ny god frisør, der endda klipper billegere end andre i midtbyen. De varmeste anbefalinger.
Louise Nørgaard, Bedoemmelse.dk
Kastberg & Vesthy er en helt fantastisk frisør. Faktisk den bedste som jeg nogensinde har haft, og jeg har prøvet en del igennem årerne. Grundighed, perfekte klipninger, imødekommenhed og super søde frisører. Aldrig noget med at forsøge at prakke produkter på en. Går altid derfra med et selvtilfreds smil og lækkert hår. Kan helt sikkert klart anbefale dem. :-)
Anne Birk, Bedoemmelse.dk
Har søgt en frisør som lytter til hvad jeg beder om - og ikke mindst som udfører arbejdet til fuld tilfredshed. Det har jeg fundet og tak for det. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle søgende!
Annette Skov, Bedoemmelse.dk
Er aldrig blevet klippet hos en frisør, som får en til at føle sig hjemme i salonen. Jeg elsker Kastberg Vesthy og de udfører deres arbejde ubeskrivelig godt! Kan kun anbefales.
Tina P., Trustpilot.dk